måndag 18 juli 2016

At Full Speed

Tredje lediga dagen och vi har verkligen slitit som galningar och fått en massa gjort. Jag är dock så less på att kroppen inte orkar så mycket som jag vill. Men efter ett par timmar är det bara att kasta in handduken när ryggen, halsbrännan och de svullna fötterna blir för mycket att palla med. 

Vi har i alla fall köpt ett nytt matbord för att fira att matrumsdelen nästan är klar. Det saknas bara några lister och tavlor som ska upp. Taket är klart och det blev rätt coolt i verkligheten. Det är svårt att fånga det på bild. Spindellampan från Tyskland är uppe och allt går att dimra. Tror att det kommer att bli riktigt mysigt sen mörka höst- och vinterdagar. 

Vi har redan hunnit handla det vi behöver från både Bauhaus, Hornbach och Beijer så hall- samt trappbygge är i full gång. Gräsmattan och buskarna är klippta och bilarna tvättade. 

Imorse lämnade vi in min pärla på verkstaden för att byta framruta och få några små defekter i lacken åtgärdade. Självklart blev det strul och krångel som vanligt när det handlar om oss och bilar så allt var inte inbokat som utlovat. Allt skulle egentligen vara fixat redan när vi hämtade bilen för en månad sen men det var det inte sedan dess blir vi bara runtskickade hit och dit så mitt humör börjar verkligen att tryta. Hoppas det blir tredje gången gillt imorgon så man slipper larva med det där och ödsla mer tid på det. Nej, akta er för både Audi Järva krog och Bilia i Solna om det är dags för ny bil.

1 kommentar:

  1. Sjukt snyggt!!! Som alltid när Ni är i farten ��������
    Kram Silvia

    SvaraRadera