söndag 25 september 2016

Days Like These

Jag vet inte ens var jag ska börja någonstans. Just nu svävar vi bara på rosa moln här hemma! Vi fick komma hem från sjukhuset i onsdags och sedan dess har vi bara försökt att sätta oss in i den nya rollen som föräldrar till en liten bebis. Hon har inte gjort det speciellt svårt för oss eftersom hon är så oerhört snäll och söt. Jag hade faktiskt sett framför mig mycket mera jobb och sömnlösa nätter men hon är för det mesta en väldigt snäll tös. Thomas har verkligen varit helt fantastisk också och hjälpt till så mycket med allt. Vi älskar henne så otroligt mycket.

Det kommer nog att bli en hel del babybilder här på bloggen framöver. Man vill ju fånga varje minut med den lilla eftersom man vet att hon kommer att växa så fort. Men just nu är det lilla storlek 44 som gäller i kläder.

Här är hon när hon bara är några timmar gammal och sedan två dagar. Det har varit väldigt mycket sova nu de första dagarna så vi har inte många bilder på henne när hon faktiskt tittar men hon har så fina mörkblå ögon.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar