torsdag 24 november 2016

Spain

Whohoo! Även om det är långt kvar känns det alltid så härligt att ha roliga saker att se fram emot. För en vecka sedan kom Ida och Niklas över. Vi beställde hem pizza, käkade popcorn och drack lite rödvin. Verkligen nyttig vardagskväll med andra ord! Vi bokade den efterlängtade resan till Spanien för nu är huset där nere färdigbyggt och Julia är så pass stor så det känns okej att flyga med henne. Vi kommer att vara borta i drygt två veckor i februari/mars.

Första veckan där nere kommer vi hänga med min pappa aka Julias morfar :D Han har redan varit där ett par gånger så han har lite koll på vilka restauranger, barer, stränder, golfbanor etc som är bra.

Vi ska hyra en bil så vi planerar på att ta en liten miniroadtrip längs kusten upp till Valencia och övernatta där. På vägen passerar man Benidorm så där tänker vi spendera lite tid också. 

Pappa kan inte stanna så länge som vi så planen var att vi skulle vara själva i huset någon vecka men dampig som jag är kom jag på att det vore ju kul med lite mer sällskap och hetsade på Idahoo och Nicke som sällan säger nej till att resa att haka på! De kunde vara lediga samtidigt så det blir helt perfekt. Thomas och Niklas ska utforska golfbanorna medan jag och Ida tar mysiga powerwalks längs strandpromenaden, lunchar, shoppar osv. Hoppas som fan på soliga veckor där så min lilla vision blir verklighet. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar