fredag 17 februari 2017

IKEA Murcia

Imorse var det lite halvmulet så vi bestämde oss för att passa på att ta IKEA idag. Det var bland annat prio på att få tag på grejer till Julia så att hon kan känna sig som hemma i lägenheten. Hon fick en matstol, ett babygym, matpryttlar och sånt så hon är all set här nere i Spanien nu. Sängkläder och filtar hade jag packat med hemifrån så att hon skulle känna igen lukterna. Det funkade bra för hon har sovit mycket bättre här än hemma. Det blir ju förstås mycket nya intryck under dagarna och vi gör mycket mer än hemma i Sverige där det händer i princip nada shit i minusgraderna. 

Efter frukosten tog vi en taxi in till Torrevieja för att hämta ut bilen vi förbokat hemifrån. Eller det blev inte den vi bokat utan vi fick en Ford S-Max istället men den fungerade över förväntan och det var skönt med tonade rutor för Julias skull. 

Vi åkte till IKEA i Murcia när vi hämtat bilen och det var inte det allra lättaste utan gps eftersom det är väldigt dåligt skyltat. Julia sov så sött hela bilresan både dit och hem så vi kunde i alla fall leta oss fram i lugn och ro. 

Det är inte så värst upphetsande att hänga på IKEA när man är utomlands men vi kom därifrån med tre knökfulla kundvagnar med prylar och möbler så det var nödvändigt. Vi fick plats med allt vi köpt, matbord och sex stolar bland annat, plus barnvagn i bilen. Babyjoggern är verkligen en lifesaver som folk säger. Man klickar av hjulen och fäller ihop vagnen så blir den superplatt. 

När vi hade packat in allt i bilen och precis skulle börja rulla hemåt passade Julia på att bajsa så det var bara att garva och plocka upp henne och byta blöja igen. Det var ju ändå fint av henne att göra det innan vi kom iväg och inte mitt på motorvägen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar