måndag 20 februari 2017

Valencia Beach

Vår lilla miniroadtrip gick över förväntan. Man vågar aldrig hoppas på att det ska smidigt med bebis men allt gick enligt planerna. Det är lite galet vilken skillnad på packning det blir när man har med en bebis. Hade vi åkt själva hade det ju i princip räckt med en ryggsäck eftersom vi bara ska stanna en natt på hotellet men nu är halva bakluckan fylld och hon har fått ha med sig sitt nya älskade babygym förstås! 

På vägen upp till Valencia passerade vi bland annat hamnen och stranden i Alicante. Det var kul att se för dit har jag velat åka men nu när man fick se staden verkade den inte alls vara speciellt charmig. En bit ovanför Alicante ligger en mindre stad/by som heter Altea. Den var däremot riktigt mysig och där stannade vi på ett franskt hak och käkade lunch. Till Altea skulle jag absolut kunna åka tillbaka någon gång. Det fanns både en liten strandpromenad med massa restauranger och små mysiga gränder och torg. 

Bebis sov hela vägen mellan Punta Prima till Altea. Sedan var hon vaken och lekte med oss under lunchen och sov sedan den sista biten till Valencia. Hon var vaken och lekte en stund i babygymmet medan vi gjorde oss hemmastadda på hotellet och sedan var hon vaken en stund för promenad i vagnen och sov när vi kom fram till Valencias strand så vi satte oss där och tog en drink innan middagen. Det är bara att hålla span på vilka restauranger och barer det står andra vagnar i så vet man att ljudnivån är okej osv. Man börjar kunna det här nu med andra ord =). Det är så mysigt att resa med älsklingsbebis och hon är nöjd och glad nästan hela tiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar