måndag 13 mars 2017

Summer Plans

Självklart sitter jag redan nu och kollar på när nästa resa kan tänkas bli. Det är en djungel med föräldradagar, semesterdagar, förskoleköer osv. Ska vi vara hemma hela sommaren eller ska vi sticka iväg en sväng? Jag bubblade lite med min chef tidigare idag och kanske ska man hoppa in och jobba några dagar i sommar när jag har slutat amma? Det kan ju vara trevligt för Thomas att få lite egentid med bebis när han är ledig. Nästa vinter åker vi ju garanterat utomlands igen och förhoppningsvis en mycket längre period så det kan nog vara en idé att klämma in lite arbetsdagar innan dess. Hur det än blir med den saken har vi en fet checklista när det kommer till trädgården i sommar. 

- Måla om huset. (Vi väntar svar på offerter vi vill inte göra det själva plus att det behövs byggställningar. Och okej, det är en fruktansvärt tråkig syssla).
- Hyra en bobcat och gräva upp alla hemska buskar och byta ut dem mot tujor så vi får lite privacy på tomten!
- Riva förrådet och så nytt gräs där istället. Klart Julia ska få plats med en gunga/sandlåda/lekstuga eller vad hon kan tänkas tycka är kul.
- Olja/måla jacuzzin och skaffa nytt poollock i grått. :D
- Byta utomhusbelysningen. De förra ägarna tyckte tydligen det var fint att ha fem olika sorters 70-talslampor på fasaden.

Sommaren efter det blir det fokus på ett nytt förråd, carport, entré och staket. Sen är vi snäppet närmre vårt lilla drömhus. <3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar