tisdag 23 maj 2017

Baby Theatre

Fredagen kom att bli årets soligaste och varmaste dag och det passade så bra att Julia och Stella hade en playdate på Kulturhuset. Vi skulle på en bebisteater för barn mellan 6-12 månader som hette DA DA DA. Då vi var lite tidiga passade vi på att hälsa på Silvias syster Olivia på Åhlens City och sen gick vi in på BR Leksaker. Julia fick lite nytt att leka med i vagnen och även badankor till poolen för snart är det dags att börja använda den. 

Teatern var riktigt mysig och barnen satt helt förundrade och tittade på alla bollar som studsade runt, tåg som sprutade sopbubblor, blinkande lampor och spännande ljud. Trettio minuter senare var den slut och då åkte vi upp några våningar till biblioteket så kidsen fick nya blöjor och lite lunch. Sen somnade de som stockar i vagnarna båda två. Då gick morsorna ner till Kungsträdgården för att kolla om det fanns några blommande träd kvar. Vi passade på att äta vår medhavda matsäck i parken och poppade en miniflaska Moet. Skål för helg och nöjda barn!


Vi avslutade dagen på Operakällaren där Julia fick säga hej till sin morbror och sen promenerade vi tillbaka längs Drottninggatan och hoppade på pendeln hem - några fräknar rikare.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar